Sportin Genk - 17/10/2020

We hebben een GO gekregen van de lokale overheid om deze wedstrijd te organiseren. Deze GO BLIJFT onderhevig aan de maatregelen van de overheid.  

Indien uiteindelijk blijkt dat we deze wedstrijd toch niet mogen organiseren, dan zal deze verplaatst worden naar een andere wedstrijd op het programma OF (indien mogelijk) uitgesteld worden naar een latere datum.

OPGELET! Dansers betalen hun inschrijving van tevoren. WIJ DOEN GEEN TERUGBETALINGEN! Uw tickets blijven geldig voor alle wedstrijden dit seizoen. Bezoekers betalen ter plekke (cash) aan de entree NA reservatie per e-mail.

Timetable

SHOW 1 - Modern-jazz Voormiddag vanaf 10:00 te beginnen met solos -> duo/trio's -> teams

SHOW 2 - Streetdance Namiddag vanaf +/- 14.00 te beginnen met solo -> duo/trio's -> teams

Gedetailleerde timetable volgt nog op deze website en via mail!


Tickets Bezoekers

Tickets moeten besteld worden via mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

MET DUIDELIJKE VERMELDING VAN NAAM + VOORNAAM + GEBOORTEDATUM + SHOW 1 / SHOW 2

Per groep bezoekers hebben we ook 1 GSM-nummer nodig

Er zijn 2 shows
Show 1: Modern-jazz
Show 2: Streetdance

PRIJS VOOR 1 SHOW: 

0 - 6 jaar:  GRATIS 
7+ jaar:  €10 

PRIJS VOOR 2 SHOWS (BEPERKTE PLAATSEN): 

0 - 6 jaar:  GRATIS
7+ jaar:  €12

---------------------------------------------------------------


Corona Maatregelen

We kunnen MAX 200 bezoekers per show ontvangen! BEPERKTE PLAATSEN!

Bezoekers moeten na de show de zaal verlaten. Hierna wordt alles terug coronaproof gemaakt. 

Gedurende het gehele evenement zijn de corona maatregelen van de overheid van toepassing! Mondmaskers moeten ten alle tijde gedragen moeten worden, tenzij men zich in de cateringszone bevindt. Ook op de tribunes moeten mondmaskers gedragen worden. Enkel wanneer men zich neerzet in de cateringsruimte, mag men de mondmaskers afdoen. De afstandsregels moeten ten alle tijden gerespecteerd worden.  Ontsmet regelmatig uw handen, wij zullen hiervoor de nodige voorzieningen ter beschikking stellen. De organisatie van FADC zal hier nauwlettend toezicht op houden om de gezondheid van onze dansers & bezoekers te waarborgen. De lichaamstemperatuur zal opgemeten worden aan de entree. Indien u zich onwel voelt, gelieve NIET naar ons evenement te komen en bevraag u bij uw huisarts.

DANSERS: Ook dansers moeten de coronamaatregelen volgen. Hiervoor gelden de volgende regels: blijf in uw bubbel. De coaches zijn verantwoordelijk om hun dansers te begeleiden en in hun bubbel te houden. Gelieve voldoende afstand te bewaren met andere dansers en dansscholen. Tijdens de danswedstrijd mogen de dansers zich neerzetten langs de dansvloer, mits ze voldoende afstand bewaren. Ontsmet ook regelmatig jullie handen, wij voorzien de nodige ontsmettingsgels & standjes waar jullie dit kunnen doen.


Op 17.10.2020 gaat onze wedstrijd door in SportinGenk.

Parkeren: er is een grote parking aan het complex ter beschikking.
Trein: Genk Station--> hier kunt u de bus nemen.
Bus: 31-33-G6 Halte: Genk Sportcentrum. Van hieruit is het enkele minuten te voet tot aan het sportcomplex.

  • Sporthal

    SportinGenk

  • Adres

    Emiel van Dorenlaan 144

  • Plaats

    3600 Genk